Design Web Magento - UI (user interface - interfata cu utilizatorul)

web design magento

Design-ul unui magazin online nu se realizeaza la fel ca cel pentru un site de prezentare sau blog. De obicei acestea  din urma sunt focalizate sa genereze Leads (contacte).

Magazinul online, prin intermediul interfetei, trebuie sa vanda proces mai complex care Romania este asistat de asa numita "comanda telefonica". In magazinul online user-ul trebuie sa poata parcurge toti pasii pana la finalizarea comenzii cat mai natural si fara impedimente.

Telul nostru este ca user-ul sa ajunga in pagina cu mesajul "Va multumim pentru comanda plasata" iar acest proces este de multe ori destul de greu de analizat si realizat. Daca magazinul este bine realizat, "curat", userii au o mai mare incredere in produsele afisate pe acesta. Alti parametri importanti pentru succesul unui magazin online sunt stocurile tinute cu deosebita atentie si "preturile de online".

Totul pare magic si din acest motiv Ea Design ofera cel mai inalt grad de atentie atat design-ului cat si functionalitaii magazinului tau online si are grija ca rata de conversie sa fie cat mai ridicata.

Design personalizat Magento

Design-ul unul magazin online Magento este la fel de important ca si partea de dezvoltare. Posibilitatile sunt aproape nelimitate iar impreuna cu echipa de dezvoltare se poate ajunge la un rezultat deosebit.

Designer-ii nostrii sunt foarte familiarizati cu Magento. Munca lor nu ofera numai rezultate vizuale deosebite ci ofera solutii pentru ca proiectul sa nu depaseasca bugetul alocat. Tot ei trebuie sa ia in considerare toate elementele ce pot aparea dupa lansarea magazinului online pentru ca personalul ce se ocupa de aceasta sa nu necesite interventia un programator pentru fiecare modificare minora.

Comments