Developer Magento - Dezvoltare Magento

Magento programator

Lucram cu Magento de trei ani si avem o experienta ce ne ajuta sa oferim solutii excelente clientilor nostri. Magento este OP (open source) si reprezinta  in acest moment una dintre cele mai bune solutii e-commerce. Interfata de administrare Magento ofera cele mai bune solutii pentru marketing online, seo si management al cataloagelor de produse disponibile, fiind solutia ideala atat pentru micii intreprinzatori cat si pentru companiile mari.

Segmentarea proiectelor Magento

Procesul de dezvoltare este segmentat in mai multe etape (milestones)  atent discutate cu clientii si urmarite pe toata durata dezvoltarii proiectului.

Sunt prioritare acele etape ce ofera posibilitate programatorilor de a lucra concomitent pentru a avea o cotatie de timp cat mai buna si care sa satisfaca pe deplin necesitatile clientului.

Dezvoltare web si dezvoltare Magento

Programarea web este extrem de complexa si dinamica. Chiar pe parcursul unui proiect este posibil sa apara un alt portal de plati online iar proiectul trebuie sa se adapteze rapid. Filozofia noatra este sa ne miscam rapid, sa avem maximum de rezultate cu minimum de resurse. Etapele proiectelor sunt relativ scurte (cateva saptamani) iar dupa finalizarea proiectelor avem colaborari pe termen lung cu clientii nostri.

Cateva dintre atuurile noastre

Contactul permanent cu clientul

Contactul programatorului cu clientul este obligatorie pe toata perioada proiectului. Clientul pune intrabari si poate veni cu noi idei si in cazul in care se preteaza, timpul si costul discutat initial pentru realizarea proiectului poate fi reanalizat (de obicei ideile sunt implementate dupa lansarea proiectului in forma initila - dupa ce se atinge un anumit ROI).

Costul

Costul este de obicei mai bun decat al altor dezvoltatori datorita agilitatii echipei de programatori si a entuziasmului acestora. Deviza: programatori fericiti=programatori eficienti.

Schimbarile sunt bune

Da, schimbarile pe parcursul proiectului sunt benefice si acceptate. Aceste au adus de multe ori idei si valoare. Multi dintre clientii nostri avand o vasta experienta in vanzarile offiline au furnizat informatii ce, si pentru noi, au fost un "plus valoare" semnificativ.

Comments