Consultanta Magento-E Commerce

Consultanta Magazin Online Magento

Consultanta

In momentul in care ne gandim sa lansam un magazin online ne vin o mutime de idei depre cum ar trebui sa arate si sa functioneze. De multe ori, este posibil sa cerem oferte de pret si sa fim descurajati de pret sau de anumite restricii ce ni se pun la dezvoltarea magazinului.

De obice clientul cunoaste clientii si afacerea sa mult mai bine decat ii cunoastem noi dar, noi cunoastem comportamentul acestora pe site si in mediul online. De aceea oferim consultanta Magento. Cunostintele noastre despre mediul online impreuna cu ideile dumneavoastra pot conduce la o afacere de succes bazata pe un magazin online care arata si functioneaza foarte bine.

Familiarizarea

Pentru a crea un magazin online competitiv trebuie sa ne familarizam cu tine, cu filozafia ta de afaceri si cu domeniul de activitate. Ideal este sa lucram cu tine sau cu cineva din departamentul de marketing pentru a intelege cum functioneaza afacerea si cine sunt clientii. Acest proces va asigura mediul propice pentru dezvoltarea unui magazin online ce va fi apreciat de Google si de clienti.

Strategia si cercetarea

Pentru a stabili o strategie vom urmari cateva aspecte:

  1. Evaluare pozitiei curente pe piata;
  2. Evaluarea target-urilor companiei;
  3. Crearea viziunei de marketing online;
  4. Stabilirea telurilor si obiectivelor.

In perioada de cercetare se va stabili un plan solid pentru succesul proiectului. Pentru a crea planul este nevoie de un volum cat mai mare de informatii. Vom cerceta concurenta pe motoarele de cautare, volumul de cautari lunare pentru covintele specifice nisei pentru a crea un sistem de link-uri interne care sa aduca un plus SEO magazinului.

Acest proces va influenta cum prima pagina sau categoriile si produsele sunt legate intre ele.

Pentru a avea rezultatele dorite pe piata online va recomandam Magento. Acesta ofera posibilitatea de a va pune ideeile in aplicare oricat de trasnite ar fi iar noi va vom oferi un magazin online deosebit cu costuri rezonabile.

Comments