Consultanta

Care sunt pasii?

Primul si cel mai important pas este sa ne cunoastem unii cu altii. Odata ce suntem familiarizati cu nivelul dumneavoastra de expertiza, etica de lucru si strategiile, precum si cu concurenta, impreuna cu dumneavoastra, vom putea incepe sa elaboram un plan de lucru cat mai eficient cu putinta.

Analiza domeniului profesional este un proces solicitant, dar necesar daca dorim sa ne asiguram ca magazinul dumneavoastra online va fi inaintea concurentei in acelasi timp mentinand si integrand identitatea brand-ului in noul magazin online.

De ce platforma Magento?

Va dam 9 motive

Cu ajutorul acestei platforme pentru magazine online va putem oferi magazinul care se va potrivi cel mai bine nevoilor dumneavostra. Prin nivelul ridicat de personalizare sustinut de platforma Magento, suntem in masura sa va oferim cea maiestetica prezentare si functionalitate ridicata disponibila pentru magazinul dumneavoastra online. Cu experienta noastra in crearea de magazine online, si cu experienta dumneavoastra desre clienti, design-ul magazinului online poate fi facut foarte usor!

 1. 1 .Cel mai important lucru credem ca e platforma scalabila.

  Nu conteaza daca aveti o afacere mica sau mare. Cu Magento veti reusi tot ce va doriti. Atunci cand incepeti nu este obligatoriu sa investiti sume mari in dezvoltare ,va puteti focusa pe marketing si experienta cu utilizatorii. Dupa ce afacerea va creste veti putea investi din ce in ce mai mult in dezvoltare. Daca lucrati cu dezvoltatori profesionisti si codul facut de acestia va fi curat si adaptabil, dezvoltarea viitoare va fi usor de facut si nu va fi foarte scumpa datorita structurii clare din Magento.

 2. 2 .Urmatorul motiv important este de a lucra Open Source

  Fiind open source permite dezvoltatorilor sa faca plugin-uri care reduc cu mult costurile de dezvolatre. In alta oridine de idei avand o comunitate mare va creste productivitatea dezvoltatorilor. De asemenea,facand acest lucru veti putea gasi dezvoltatori foarte repede si le veti putea test calitatea.

 3. 3 .Management-ul site-ului

  Magento va permite sa creati magazine multiple cu preturi diferite, clienti diferiti si asa mai departe,dar puteti gestiona toate acesete magazine dintr-un singur panou. Pe masura ce magazinul va creste veti simti nevoia sa folositi aceasta caracteristica (B2B de exemplu) si acest lucru va reduce mare parte din costurile de implementare.

 4. 4 .Platforma user friendly

  Panoul de control este atat pentru client cat si pentru administrator . Clientul se va afla intr-un mediu confortabil cu categorii si filtre pe care el le poate utiliza usor pentru a obtine produsul dorit. Cu catevaextensii si putina personalizare site-ul poate fi transformat intr-unul cu conversie rapida si clienti multumiti. Utilizatorul din back end va invata panoul de administrare repede si nu va face greseli utilizand platforma Magento. Chiar Magento Community are un sistem pentru utilizator care va face viata mai usoara.

 5. 5 .Magento SEO

  Magento SEO nu este perfect dar este destul de bun. URL-ul este foarte clar, puteti adauga date suplimetare pentru aproape tot continutul creat. De asemenea, topul vanzarilor si produsele conexe pot avea un sistem bun de URL. Daca URL-ul de filtare nu va convine puteti folosi o extensie care rezolva problema foarte repede(intotdeauna cu ajutorul dezvoltatorului).

 6. 6 . Magazine pentru telefoane mobile

  Cu Magento Mobile se pot targeta usor utilizatorii de pe telefoane mobile. Un magazin dezvoltat utilizand Magento poate foarte usor sa includa controlul miscarii, scalarea imaginii si drag and drop.

 7. 7 .Analiza datelor

  Magento are un sistem de raportare care poate oferi rapoarte simple cu privire la clientii si afacerea dumneavoastra. De asemenea, platforma poate fi foarte usor integrata cu Google Analytics pentru mai multe date specifice.

 8. 8 .Optiuni de plata si securitate

  Magento vine cu Pay Pal, Google Payments,verifica si alte optiuni de plata pre-instalate. Folosind Magento Connect puteti gasi foarte multe optiuni de plata pentru multe sisteme de plati internationale. Cu un certificat SSL puteti sa va asigurati site-ul si clientii dumneavoastra vor fi in siguranta.

 9. 9 . Magento este modular si extensibil

  Ca un software sa fie usor de dezvoltat si utilizat este nevoie ca acesta sa fie modular si extensibil. Modularitatea va permite sa eliminati lucruri de care nu aveti nevoie salvand resurse sau sa adaugati module rapid fara erori.Cu un sistem extensibil va fi usor sa schimbati si sa faceti upgrade fara probleme majore pentru sistemul initial.

Am o intrebare

Intreaba-ne orice, pentru ca obiectivul nostru este sa va ajutam creand magazinul care o sa va duca peste competitori si care va ajuta clientii dumneavastra de asemenea!