Design

„Va multumim pentru ca ne-ati ales pe noi!”

Scopul nostru este de a determina clientul dv. sa ajunga la acest ultim mesaj, dupa închierea tranzactiei cu magazinul creat de noi! Dar pentru a ajunge la acest stadiu, veti avea nevoie de expertiza noastra în designul magazinului dv. online. Nu doar aspectul fizic, ci si functionalitatea magazinului conteaza! Asadar specialistii de la Eadesign va garanteaza un magazin online atractiv pentru clienti, functional în tranzactiile cu acestia si „user-friendly” !

Design Magento

Utilizam una dintre cele mai complexe platforme de design eCommerce, pentru a va oferi cea mai larga arie de optiuni, creând astfel cel mai dezirabil, estetic vorbind, magazin pe care îl puteti avea!  Specialistii nostri în Magento Design va ofera cea mai buna optiune pentru magazinul online, creând un mediu acaparant pentru clienti, în acelasi timp respectându-va bugetul alocat!

Brand-ul

Magazinul online va fi creat si format în asa fel încât sa va respecte identitatea brandului, integând armonios, dupa cerintele dumneavoastra, ceea ce înseamna brand-ul vostru în noul vostru magazin online!