Dezvoltare

De ce platforma eCommerce Magento?

Platforma eCommerce Magento ofera comerciantilor flexibilitatea, abordari inovative, cel mai înalt nivel de personalizare în ceea ce priveste atât latura estetica, cât si cea functionala, permitând crearea unor magazine online care sa raspunda la fiecare nevoie a comerciantilor prin integrarea ceea ce reprezinta brand-ul cu functionalitatea magazinului online.

Divizare pentru eficienta

Prin divizarea sarcinilor de lucru în  mai multe parti, expertii nostri identifica si ierarhizeaza importanta elementelor integrate în proiect, abordându-le în functie de importanta lor, astfel asigurând crearea unui magazin online cu temelii puternice care sa suporte modificarile ulterioare fara a da vreo eroare.

Metodologia

Flexibilitatea în timpul dezvoltarii web este extrem de important pentru noi, astfel încât clientul nostru sa poata indica noile modificari pe care ar dori sa le introduca în timp ce vede magazinul sau online în dezvoltare. Pentru a ne asigura de crearea acestei oportunitati pentru client, începem dezvoltarea magazinului online an cel mai scurt timp cu putinta, evitând planificarile exagerate care ar putea dura luni întregi. În metodologia noastra, clientii vor observa implementarea sistemului Agile de dezvoltare software, programatorii nostri lucrând în echipe „mobile”, cu abilitatea de a dezvolta mai multe sisteme deodata!

Cat timp?

Dupa o discutie cu clientul nostru despre proiectul dorit, urmeaza o consultanta cu expertii nostri pentru a evalua timpul necesar pentru crearea, testarea si implementarea softwareului dorit de client pentru crearea magazinului online dorit. (eventual mentionati aici cam cât timp este  necesar pentru o prima evaluare). Dupa divizarea în subunitati a proiectului, la fiecare etapa de completare se va testa noul software, si se vor lua noi decizii în funtie de directia progres dezirat. În cazul unor întârzieri si alte inconveniete, se vor lua decizii noi de progres împreuna cu clinetul.