Servicii

Echipa noastră este eficientă într-o gamă largă de servicii, care poate ajuta să crească sau să construiască societatea sau organizația dumneavoastră. Noi lucrăm împreună pentru a construi instrumente eficiente, simple, cuprinzătoare și experiențe online.
Hai să vorbim despre modul în care experiența noastră poate adăuga valoare companiei tale.

Consultanta eCommerce

Poate ca aveti una, doua, o suta sau cateva mii de intrebari si idei in legatura cu noul vostru online shop. Sa nu va fie frica, de toate astea ne vom ocupa noi, asteptandu-va cu toate raspunsurile.

Design eCommerce

Cu ajutorul specialistilor nostri in design eCommerce, vom crea magazinele online, nu numai cu scopul de a atrage clienti, dar si cu scopul de a-i determine sa apeleze la serviciile voastre.

Dezvoltare eCommerce

Inginerii (programatorii) nostri in dezvoltare Magento va stau la dispozitie in procesul de creare a magazinului online. Programatorii nostri lucreaza conform standardelor Agile

Hosting eCommerce

Serverele pe care sunt gazduite magazinele online pe platforma Magento au specificatii tehnice deosebite si cele mai noi tehnologii software pentru a oferi timpi de raspuns mai mici de o secunda.

vTiger CRM

Am avut ocazia sa implementam solutii Vtiger CRM pentru mai multi clienti. Solutia Vtiger CRM este ideala pentru companiile mici si mijlocii care dispun de un departamet de vanzari.

“The EA design team always meets our expectations, and then some!”

Nicolae Sonea, Colorit.ro