Servicii

Consultanță eCommerce
Consultanta Ecommerce

Poate că aveți una, două, o sută sau câteva mii de întrebări și idei în legătură cu noul vostru online shop. Să nu vă fie frică, de toate astea ne vom ocupa noi, așteptându-vă cu toate răspunsurile.

Design eCommerce
Design Magento Cu ajutorul specialiștilor noștri în design eCommerce, vom crea magazinele online, nu numai cu scopul de a atrage clienți, dar și cu scopul de a-i determine să apeleze la serviciile voastre.

Dezvolatare eCommerce
Dezvoltare Magento Ecommerce Inginerii (programatorii) noștri în dezvoltare Magento vă stau la dispoziție în procesul de creare a magazinului online. Programatorii nostri lucraeaza conform standardelor Agile

SEO eCommerce
seoMagento Ecommerce Magazinele realizate impreună cu noi sunt 100% optimizate SEO, ceea ce este absolut necesar dacă doriți să fiți în fața competiției!

AdWords eCommerce
adwords Magento Ecommerce Campaniile noastre de publicitate vă vor scoate din anonimat! Prin sistemul de Google AdWords vom direcționa clienții în direcția magazinului vostru!

Hosting eCommerce
adwords Magento Ecommerce Serverele pe care sunt gazduite magazinele online pe platforma Magento au specificatii tehnice deosebite si cele mai noi tehnologii software pentru a oferi timpi de raspuns mai mici de o secunda.