Termeni si
conditii

Drepturi de autor

EaDesign (Prin Eco Active SRL) este detinatorul drepturilor de autor a tuturor produselor software vandute pe acest site. Copierea, redistribuirea, utilizarea sau publicarea de catre dumneavoastra a oricarui produse fara acordul EaDesign (prin Eco Active SRL) este strict interzisa. Nu este permisa utilizarea oricarei parti a codului nostru in parte sau totalitate a altui produs software sau site.

Licenta

Prin achizitionarea unui produs de EaDesign (prin Eco Active SRL):
  • Clientul va primi codul sursa deschis 100%.
  • Client va obtine o licenta care va ramane valabila pana cand clientul va opri utilizarea produsului. Licenta include:
  • Un pachet care pot fi utilizat pe viata pe o singura instalare Magento live.
  • Pachete de dezvoltare nelimitate, care pot fi utilizate pe un numar nelimitat de instalari Magento de testare.
  • Vi se permite personalizarea produselor noastre pentru a se potrivi cu scopul vostru.

Actualizare de produs

EaDesign (Prin Eco Active SRL) actualizeaza in mod regulat produsele software pentru a raspunde cererilor din partea clientilor sau pentru a face produsele noastre sa fie compatibile cu versiuni ulterioare ale Magento. Clientii care au achizitionat un produs din EaDesign (de Eco Active SRL) vor primi versiunile actualizate pentru acel produs gratuit.

Suport

EaDesign (Prin Eco Active SRL) ofera suport pe viata gratuit pentru toate produsele si serviciile noastre platite. Suportul include raspunsuri la intrebari legate de produsele noastre, erori / fixare erori pentru ca produsele noastre sa functioneze bine in site-ul dumneavoastra la fel ca in demo-ul nostru. Suportul nu include personalizarea produsului nostru pentru a se potrivi nevoilor clientului; cererea de personalizare va necesita unele taxe. Oferim, de asemenea suport pentru produsele software gratuite, cu toate acestea va trebui sa cumparati pachetul de suport pentru o luna sau suport pe viata. Pentru a cere suport sau a raporta erori, va rugam sa ne trimiteti un email la magentodevel@eadesign.ro. Va rugam sa intelegeti daca un e-mail este trimis in weekend va vom raspunde atunci cand ne vom intoarce la birou luni (GMT + 8).

Rambursare

Oferim garantie pentru restituirea banilor in termen de 30 de zile pentru toate produsele noastre. Puteti obtine o rambursare completa daca nu sunteti pe deplin multumiti de produsele noastre timp de maxim 30 de zile de la cumparare. Va rugam sa trimiteti un tichet cu informatiile comenzii la adresa de e-mail magentodevel@eadesign.ro pentru cererea restituire. Veti primi banii inapoi in termen de 7 zile de la confirmarea solicitarii dvs.
Toate cererile de rambursare dupa 30 de zile nu sunt acceptate. Va rugam sa retineti ca nu vom rambursa nici o taxa platita pentru serviciile de instalare si personalizare. in cazul in care clientul beneficiaza de suport gratuit mai mult de 2 de ore nu se va face nici o restituire!

Modificari la acesti termeni si conditii

Va rugam sa retineti ca acesti Termeni si Conditii se pot schimba din cand in cand. EaDesign (Prin Eco Active SRL) isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment. Indiferent, vom posta orice schimbari pe aceasta pagina si, daca modificarile sunt semnificative, vom oferi o notificare mai proeminenta.

Acesti Termeni si Conditii au intrat in vigoare la 26 august 2013.